Did you hear about the Bubs?

(in titlu, o adaptare dupa filmul Did you hear about the Morgans)
Yep, my Bubs!
Datorita violentei domestice (Buba il cam musca pe Bubu) ce se agravase in ultimul timp am hotarat sa le iau un acvariu mai mare... mult mai mare.... Nu stiu de ce insa si Bubu cam sta la bataie, cum vine Buba pe langa el, parca abia asteapta sa il muste... mai mai ca se intoarce singur cu burtica in sus.
O perioada le-am separat acvariul ala mic cu un plastic si am avut si eu si Bubu parte de nopti linistite. Dimineata cand ne trezeam le dadeam plasticul ala la o parte. Prima miscare pe care o facea Buba era sa  il zgorneasca pe Bubu din cuibul lui (dimineata ii gaseam cu niste cuiburi facute de ei, fiecare pe jumatatea lui, un fel de culcusuri), apoi sa ii fure mancarea si lovitura de gratie: sa ii strice culcusul, carand toate aschiutele la ea. Initial le impingea cu picioarele si cand mai ramaneau putine le lua in gura si le ducea in coltul ei. Si cara si el, micutul inapoi, insa nu putea sa care el cat cara ea :P Da, she's a regular bitch! Ce Adelina Varciu, ce scandal la divort.... bubii mei le dadeau clasa.
De o zi, doua au acvariul ala mare (de 5 ori cat cel initial), insa si acolo au continuat bataile... asa ca am pus acvariul mic in acvariul mare, sa ii despart. Dupa un browsing pe net am aflat ca bataia asta aplicata masculului, aceasta iritabilitate a ei ar putea fi un semn ca ar fi gestanta.... Bine, burtica maricica imi daduse de gandit, insa speram ca e doar un pic plinuta..... acum au inceput sa ii se vada mai clar mameloanele (alt semn, din ce am citit), burtica mai mare si acum cum il vede pe Bubu pe teritoriul ei se infige direct in el.

Asa ca el (un adevarat gentleman| ori asta, ori a invatat ca bataia doare ;) ) i-a cedat spatiul mare si astfel s-a ales cu acvariul mic (in care totusi se lafaie singur acum:P). Buba cred ca isi cauta locul perfect in care sa fete... Ieri avea culcusul intr-un colt, acum si l-a mutat in alt colt. Depune o munca imensa si ea, mititica. Tot talasul din acvariul mare este strans frumusel intr-un colt si ea sta acolo cuminte.
Deci: vrea cineva hamsterasi?

6 pareri:

WaLy spunea...

Vezi ca ai o leapsa de la mine ;)
Dragutze pozele!!!

tgtrix spunea...

mai da ce bataie de cap cu hamsterii astia. sigur nu mai vreau nici un pet ca numai il chinui prin indiferenta :)

Smiley_tgv spunea...

@waly:
ok, o sa o fac, ms!
@ tgtrix
da, e ceva bataie de cap, insa cred ca se merita. Da, daca stii ca nu o sa ii acorzi atentie mai bine nu!

Ioana Radu spunea...

"ori asta, ori a învăţat că bătaia doare" :))
genială formulare! :))

Îmi place de ea, seamănă cu Edi al meu :D... doar că al meu mai are puţin şi se face cât un porc. Nu ştiu de la ce s-a îngrăşat aşa... probabil de la dragostea pe care i-o ofer... sau de la vârstă (are mai mult de un an).

Smiley_tgv spunea...

@IoanaRadu:
ms, ms
cred ca in cazul lui edi o roata l-ar ajuta sa scape de colaceii de la burtica, sau o fi de la ce ai zis tu ;))

Ioana Radu spunea...

Are roată. Îmi aleargă în creeri toată noaptea 8-|

Trimiteți un comentariu