1 Mai, muncitoresc sau nu....

Nu m-am prins pana acum care e faza cu marele exod de 1 mai....
M-am uitat zilele astea la tv si mirarea mea crestea.. ce e asa de special la ziua asta? ok, e 1 mai muncitoresc.... ar fi fost o zi libera pentru cei ce muncesc, insa anul asta a picat sambata, asa ca ce sarbatorim?Si cum de 8 martie este sarbatorita femeia, de 1 iunie copilul, de 1 mai nu ar trebui sa sarbatoreasca muncitorii? Ca asa, daca esti un student vai de capul tau ce sarbatoresti? ca tu nu muncesti!
Si imaginile de la televizor ma tampeau cu fiecare secventa... gloate, multimi nesfarsite de tineri (studenti sau nu) ce plecau. Unde? pe litoralul romanesc, mai ales in Vama Veche. De ce sa te duci exact pe 1 mai la mare? de pe 9 mai nu e bine? nici oe 24 aprilie? Nu, musai sa fie 1 mai! Si nici macar nu iti poti face concediul ca e o zi amarata, nu 6-7 pe care sa le simti ca repaus.
Ok, hai ca ne ducem la mare, si acolo ce facem? pai gratare, mici, bere. pai au batut atat drum pentru asta? nu se putea face intr-o padurice sau la un lac? Nu, musai de 1 mai trebuia sa fie la Vama Veche.
O sa mor si nu o sa stiu sensul acestei zile, adica de ce tocmai in aceasta zi trebuie sa ma duc la mare? de ce?
O alta stire de pe la tv a fost aia cu furtul masinilor din Bulgaria, Am fost la bulgari vara trecuta cu masina (nu a mea) ce a fost parcata langa hotel, unde ne-au indrumat cei de acolo, astfel incat sa nu riscam sa ne-o ridice nici sa nu fie "in the wild". Pe tot parcursul sederii acolo nu s-a intamplat nimic cu masina. (Mai mult dupa continuare)



Furate, furate, insa de ce tipa piranda aia asa la bietul angajat. E prea proasta sa pricepa ca ala nu intelege romana? Normal ca si bulgarii se plang de turistii astia, ca se vede cat de civilizati sunt. Mai ciudat e ca o avocata se gnadeste sa dea in judecata hotelul. Pai daca aia au un abtipild pe geam gen" hotelul nu isi asuma raspunderea pentru masinile din parcare"  au rezolvat fix nimic. Mama, mama ce urat face dna primarita... il numeste pe angajat talhar, de parca el ar fi furat-o, sau el e de vina ca a fost furata... Mi-e scarba de astfel de jeguri umane. Nu puteau frumusel sa ceara o discutie cu sefii hotelului in care sa explice civilizat ca le-a fost furata masina si sa ii anunte ca ii vor da in judecata? Nu, trebuia sa zbiere si sa isi puna fustele in cap. Astia fac pana si tiganii de ras, atunci cand incerc sa nu fiu rasist, atunci vin niste colorati si imi dovedesc cat ma insel.
Incep sa cred si eu ca ar fi vreo smecherie romaneasca, pentru a ne mai descuraja sa mergem la bulgari la mare. A iesit madam Udrea si a afirmat ca pe litoralul romanesc nu s-ar fi intamplat asa... si acum :)) ei na, chiar asa? Pai acum cativa ani (nu multi) ni se prezenta pe la televizor cum au fost vandalizate toate masinile din parcarea unui hotel. Faza e ca shit happens peste tot. Ca le-au furat bulgarii, ca le-au furat romanii, tot furate raman, insa sa ai tupeul jegos sa spui ca nu s-ar fi intamplat asa ceva in romania deja e prea mult! Si se mai laudau hotelierii romani ca au fost nu-stiu-cate mii de turisti pe litoral... daca au fost vamaioti, slabe sanse sa se fi cazat aia la vreun hotel....Ok, hai sa vedem cat de tari sunteti la vara, cand sunt concedii adevarate, unde vin oameni cu pretentii si cu bani pe masura.
Si a mai fost stirea cu mitingul PSD. Astia chiar nu se prind ca nu ii mai vrea nimeni? Ca TOTI fura si ca ramanaului incepe sa ii miroasa furaciunea. Nu PSD e solutia pentru PDL, cum nu este nici PNL sau oricare alt partid.Cu atat mai putin mizeria de partid format de independetii lu' peste.
Cam atat!

2 pareri:

Dragos spunea...

Datorita Elenei Udrea si a evenimentelor gandite de ea, am avut parte de un 1 mai foarte reusit.

Smiley_tgv spunea...

@Dragos
nu stiu cat de mult o fi gandit Udrea ca tu si altii ca tine sa va simtiti bine, insa m-a deranjat tupeul absolut de care a dat dovada cand a spus ca in romania nu s-ar fi furat acele masini.
sunt hoti in orice tara!
sau poate le pazeste ea personal pe cele de pe litoralul romanesc?!
btw: i love Bulgarian beaches! Sunny beach, mai exact!

Trimiteți un comentariu