Heroes 3.23 - 1961

titlu 02

In sfarsit un episod centrat pe mama Petreli. Ramasese un personaj invaluit in mister, pe care evitam sa il descoperim pentru ca stiam ca este foarte greu. Acest episod ne-a mai lamurit putin!

Cum stiam din 3.22, Angella isi cheama prietenii si familia la Coyote Sands si ii pune sa sape. Acestia se apuca de lucru si avem parte de flashback-uri din 1961 (martie-mai).

Aflam faptul ca surorile Shaw au fost aduse la Coyote Sands, care se dorea a fi o tabara (aflam ceva mai tarziu ca se vrea a fi o tabara pentru cei cu abilitati), unde Angela ar fi trebuit sa scape de cosmarurile ce o haituiau. Angela si Alice se cazeaza frumusel, sunt "intampinate" de Charles, Bobby si Linderman.

sisters

Angela ii dezvaluie lui Peter motivul pentru care au venit acolo: un vis recent despre sora sa, pe care o stie moarta.

E timpul se ne intoarcem la metodele vechi. Adica stergerea amintirilor si uciderea oamenilor?! E un rau necesar !

Nemultumit de intentia Angelei de a reforma Compania, Peter isi ia zborul, urmat de Nathan, pentru a-l intoarce.

Alice nu si-a adus mare lucru in bagaj, insa are o carte pe care a citit-o de mai multe ori: Alice in Tara Minunilor, apoi ii dezvaluie lui Angela ca poate controla vremea.

Urmeaza o discutie destul de emotionanta intre Claire si Angella:

Ai facut vreodata ceva asa de ingrozitor? ceva de care sa iti fie asa de rusine ? incat sa crezi ca daca ai vorbi vreodata despre asta nu te-ai mai opri din plans?

Discutia Peter - Nathan nu m-a atins chiar asa ca precedenta, insa e bine ca cei doi frati discuta, si recladesc increderea pierduta. Discutia este oprita de furtuna anuntat la radio, catre care cei doi se vor indrepta. Apare si Mohinder, pe urmele tatalui sau; Noah il pune la curent cu ceea ce cauta ei acolo. Apoi Angela este luata de furtuna dezlantuita de Alice. Ceilalti formeaza grupuri de cautare. Peter si Mohinder au parte de un dialog gen "sunt ca tata, fac greselile lui " din partea lui Mohinder.

nightmares

In 1961 Chandra Suresh o supune pe Angela unui test cu cartonase, caruia fata ii face fata cu brio, reusind chiar sa memoreze un citat din Einstein; Angela ii spune si despre visul in care Chandra ii va omori pe toti cei prezenti, insa doctorul nu o crede. Fata stie ca Suresh are intentii bune, insa operatiunea ii va scapa de sub control. Charles ii propune Angelei sa evadeze, insa nu o lasa sa o ia si pe Alice, deoarece ar periclita misiunea. Angela o minte, spunandu-i ca a avut un vis si ca va fi in siguranta. Escapada cu cei 3 ne dezvalui abilitatea lui Charles (una asemanatoare cu cea a lui Maury si Matt Parkman) si faptul ca Angela fura sosete pentru Alice.

ALiceAngela

Cele doua surori se intalnesc intr-un "buncar", unde Alice "locuieste". Ea a supravietuit atata timp deoarece buncarul era aprovizionat pentru urgente, iar cand s-a terminat, a inceput sa fure mancares si ce ii mai trebuia. Raspunsul la intrebarea "De ce ai stat aici atat timp?" dat de Alice a fost "Pentru ca tu mi-ai zis, visul tau, si am avut incredere in tine. Am crezut ca o sa fiu in siguranta aici." Apoi Alice ne dezvalui ce s-a intamplt in noaptea in care Angela a plecat: Suresh o chestiona cand Alice s-a speriat si a dezlantuit o furtuna de proportii; amenintata de cei cu arme, Alice se refugiaza in bratele tatalui, care este ucis in fata ei.

Si pentru a-si asuma greseala pana la capat Angela recunoaste ca a mintit-o, ceea ce provoaca o noua furtuna din urie din partea lui Alice, care se calmeaza, dar dispare. in timpul furtunii gropile facute de ei sunt acoperite. Mohinder : "Poate e mai bine sa ramana asa."

APetrelli

Un ultim flash back ne informeaza ca Angela este cea care a preluat initiativa infiintarii Companiei, indemnandu-i pe ceilati sa formeze Compania, care avea ca scop protejarea oamenilor cu abilitati si ascunderea lor de oamenii normali.

Finalul episodului se deruleaza calm, cu familia Petrelli (plus Noah si Claire, unde o fi plecat Mohinder?) care decide infiintarea unei noi Companii, bazata pe incredere, o companie in familie, in care membrii se pot ierta. Totul se calma, urma ca nathan sa se duca la Washington sa isi asume greselile, cand la tv: Senatorul Nathan Petrelli, conferinta de presa, live. HRG ii lamureste pe ceilalti: e Sylar, care isi incheie discursul cu

Nimic nu va mai fi la fel!

Pentru a downloada acest episod: aici sau aici. Pentru vazut live-streaming: aici sau aici.

Comentezi?


0 pareri:

Trimiteți un comentariu